donderdag 1 augustus 2013

Hoe reageren Ouderkerkers op het plan?

Deze foto is een artist impression van een mogelijk bouwwerk op de rotonde N210 afslag Ouderkerk aan den IJssel. 
Om een dergelijk bouwwerk te kunnen realiseren is informatie vooraf nodig. De zoektocht naar informatie en de organisaties die bij een dergelijk project betrokken kunnen zijn leest u in deze blog. De eerdere berichten staan aan de rechterkant, de laatste bovenaan, de eerste, tevens beschrijving van de aanleiding, onderaan de lijst.


Ik ben erg benieuwd of, naast de stuurgroep en de twee ontwerpers, ook Ouderkerkers het ontwerp en de locatie goedkeuren. Via e-mail en in het lokale IJsselblaadje, heb ik gevraagd wat men ervan vindt.

Ideaal zou zijn dat er veel mensen ermee instemmen en dat er ook Ouderkerkse bedrijven zijn die willen maken, spuiten, heien, vervoeren, onderhouden en groen voorziening willen plegen.

De reactie druppelen binnen en zijn over het algemeen zeer lovend, mijn hartelijke dank daarvoor.
Tot vandaag zijn bijna 50 positieve reacties binnen gekomen, ook van iemand (Vis) die het wil maken! Ook een 6 tal kritische reacties: niet geschikt voor tijden van crises, of pijnlijk voor de hersteld hervormde gemeente en enkele mensen vinden het niet mooi. Ook zijn er 2 reacties van mensen die niets om kunst geven.

Inmiddels is door de regionale krant (Het Kontakt) ook belangstelling getoond. Een verhaal over alle initiatieven voor kunst op rotondes in de Krimpenerwaard is in de maak. Ook via die weg hoop ik dat Ouderkerkers die nog niet gereageerd hebben, mij een bericht sturen, e-mail: scheltema@kunstwaard.nl .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten