maandag 14 oktober 2013

Ieder zijn eigen toren

Deze foto is een artist impression van een mogelijk bouwwerk op de rotonde N210 afslag Ouderkerk aan den IJssel. 
Om een dergelijk bouwwerk te kunnen realiseren is informatie vooraf nodig. De zoektocht naar informatie en de organisaties die bij een dergelijk project betrokken kunnen zijn leest u in deze blog. De eerdere berichten staan aan de rechterkant, de laatste bovenaan, de eerste, tevens beschrijving van de aanleiding, onderaan de lijst.


Deze week viert de kern van Ouderkerk aan den IJssel haar 750 jarig bestaan.
Vele activiteiten staan gepland, duimen dat het weer goed is.


Op donderdag de grote officiële opening bijeenkomst in de Dorpskerk, iedereen is welkom om 8 uur 's avonds.
Vrijdag zijn er herdenkingsbijeenkomsten aangaande het busongeluk en watersnoodramp die ook dit jaar herdacht worden, daarvoor is een bijeenkomst belegd in de Drie Maenen vanaf half 11.
S Avonds een groots optreden van alle koren van Ouderkerk, ieder voor zich en in samenzang, een groots spectakel, ook in de Drie Maenen vanaf 19.30 uur.

Op zaterdag is het DORPSFEEST met middeleeuwse markt, bezichtiging van de Dorpskerk, historische tentoonstelling, historische wandelingen, optredens van verhalenvertellers, koren, toneelvereniging, demonstraties van middeleeuwse kunsten en ambachten. Komt allen!

De Ouderkerkse kunstenaars, Oog voor kunst, presenteren hun kunst speciaal gericht op deze gebeurtenis en tevens zal ik het schaalmodel van het kunstwerk voor de rotonde presenteren. Wilt u bijdragen aan het tot stand koming van het kunstwerk, dan kunt u in onze kramen  uw eigen kaarsmodel van de dorpskerk kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten