zondag 20 oktober 2013

Hoog en laag

Deze foto is een artist impression van een mogelijk bouwwerk op de rotonde N210 afslag Ouderkerk aan den IJssel.  Om een dergelijk bouwwerk te kunnen realiseren is informatie vooraf nodig. De zoektocht naar informatie en de organisaties die bij een dergelijk project betrokken kunnen zijn leest u in deze blog. De eerdere berichten staan aan de rechterkant, de laatste bovenaan, de eerste, tevens beschrijving van de aanleiding, onderaan de lijst.

Bijgaande foto zal het ontwerp zijn dat we sturen aan B&W van Ouderkerk. Een uitsnede van de kerktoren, met een grondvlak van 2,5 m x 2,5 m, zodat de wegwijzerpaal ernaast kan blijven staan.

Afgelopen week werd in ons dorp Ouderkerk aan den IJssel het 750 jaar feest gevierd. Met woensdag een kinderworkshop kunst maken. Donderdag de officiele opening in de Dorpskerk, met hoog bezoek, de prins van Oranje.

Vrijdagavond alle koren van Ouderkerk zie ook artikel van dichtbij: 
http://www.dichtbij.nl/capelle-krimpen/regionaal-nieuws/artikel/3108142/ouderkerk-aan-den-ijssel-zingt-uit-volle-borst-video.aspx

En op zaterdag de historische markt met middeleeuwse spelen, ambachten en kunsten. In de kraam van de kunstenaars van Ouderkerk kon je een replica van de kerk als kaars kopen als bijdrage voor de rotondekunst. Er is € 167 opgehaald. Hartelijk dank.
De score staat nu op € 2.177. Het streefbedrag is € 18.000,- 

Rabobank rekening nr. 335799183 t.n.v. Vereniging Krimpener Kunstwaard te Krimpen a/d IJssel. Als u overmaakt vermeldt dan erbij dat het ten behoeve van het kunstwerk Ouderkerk is. Mocht het project uiteindelijk niet doorgaan, dan krijgt u uw geld (min 2% administratiekosten) teruggestort!


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten