dinsdag 26 augustus 2014

Positieve grondhouding zoek

Kerktoren Ouderkerk inspiratie voor bewegwijzering rotonde N210 afslag Ouderkerk. De bewegwijzering zal als een kunstwerk geplaatst worden in het midden van de rotonde aan de provinciale weg N210 afslag dorpskern Ouderkerk aan den IJssel. Het kunstwerk is een geabstraheerde (uitsnede) van de kerktoren, uit te voeren in staal. Eerdere berichten over dit project vindt u hiernaast in de rechter kolom, de aanleiding tot dit project  is bericht nummer 1 van juli 2013. Dit plan zal door lokale ondernemers uitgevoerd worden en door middel van 'crowdfunding' gefinancierd worden. Er is € 24.000 nodig, huidig saldo ontvangen: € 4.253. U kunt uw donatie overmaken op het rekening nr van de Vereniging KrimpenerKunstWaard: IBAN NL61 RABO 0335 7991 83 onder vermelding van Rotonde Kunst Ouderkerk.

De rotonde aan de provinciale weg N210 gelegen in de gemeente Krimpenerwaard (per 1 januari 2015) valt tot 1 januari binnen de gemeentegrenzen van gemeente Nederlek en verwijst naar Dorpskern Ouderkerk aan den IJssel. 

Gemeente Nederlek heeft in antwoord op voorgaande brief, over het niet gebruik maken van advies op het ontwerp, onderstaande brief gestuurd.

Uiteraard zal voor dit project voordat de werkzaamheden plaatsvinden een omgevingsvergunning voor de bouwactiviteit worden aangevraagd bij het omgevingsloket van bevoegd gezag.

Hierbij een oproep aan al die betrokkenen en belangstellenden bij dit project, die ervaring hebben met en of verstand hebben van dergelijke procedures, mij een helpende hand toe te steken. Reactie graag naar Louky Scheltema,  scheltema@kunstwaard.nl.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten