vrijdag 20 september 2013

Toren verplaatst

Deze foto is een artist impression van een mogelijk bouwwerk op de rotonde N210 afslag Ouderkerk aan den IJssel. 
Om een dergelijk bouwwerk te kunnen realiseren is informatie vooraf nodig. De zoektocht naar informatie en de organisaties die bij een dergelijk project betrokken kunnen zijn leest u in deze blog. De eerdere berichten staan aan de rechterkant, de laatste bovenaan, de eerste, tevens beschrijving van de aanleiding, onderaan de lijst.


Vanaf 12 september 2013 is het mogelijk een donatie te schenken aan het project 'kunstwerk op rotonde Ouderkerk.' Met deze vorm van crowdfunding willen we de gemeentes die er bij betrokken zijn, niet met een financiële last opzadelen. De toren kan op deze wijze schuldenvrij en onderhoudsvrij overgedragen worden.

De stand van donatie op 20 september is: € 2010,-.


Wilt u dit project steunen?
Dan kunt u uw donatie overmaken op rekening Rabobank 3357.99.183 t.n.v. Vereniging Krimpener Kunstwaard te Krimpen a/d IJssel onder vermelding van Kunst Rotonde Ouderkerk.
Vereniging Krimpener Kunstwaard is een vereniging voor professionele en amateurkunst in de Krimpenerwaard. De vereniging heeft als doel de Krimpenerwaard te ontwikkelen tot een voor kunstenaars en kunstminnend publiek aantrekkelijke regio.

Van elk bedrag dat gedoneerd wordt voor dit doel zal 2% gereserveerd worden voor administratiekosten. Mocht het doelbedrag niet gehaald worden, dan zal uw donatie minus 2% teruggestort worden. 

Inmiddels hebben mijn man en ik een maquette van de toren gemaakt. Zie bijgaande foto. de horizontale delen en de galmgaten zijn met de 3d printen gefabriceerd, de overige delen met hout. Het model heeft gedurende de week van 9 t/m 14 september 2013 in de Art Shop, Wetering 11, Ouderkerk, te kijk gestaan.


Nu is de maquette van de toren verplaatst en kunt u het bezichtigen tijdens de expositie Kunstprijs La Lecq 2013, in Exporuimte De Zaag, De Zaag 55 (voormalige machinefabriek Bolnes) te Krimpen aan de Lek.Dat kan nog t/m zaterdagavond 28 september 2013.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten