maandag 6 juli 2015

Provincie denkt mee over wijziging ontwerp

In het filmpje (https://www.youtube.com/watch?v=oyFPz0gZa6o) ziet u het project Rotondekunst Ouderkerk over het kunstwerk in de vorm van een replica van de kerktoren van Ouderkerk a/d IJssel. Uitgevoerd in staal en te plaatsen op de rotonde van de provinciale weg N210 afslag Ouderkerk a/d IJssel. Dit project wordt door lokale ondernemers uitgevoerd en door middel van crowdfunding gefinancierd. Bij gewijzigd plan en mits goedgekeurd door Provincie en Nationale bewegwijzeringsdienst is nog € 1000 nodig voor de start van dit project.


RE: Project kunstwerk op rotonde N210 afslag Ouderkerk DOS-2014-0001915
Van: Pam.rijnbeek@pzh.nl 
Aan: scheltema@kunstwaard.nl
6 juli 2015 14:12 u
 
Beste mevrouw Scheltema,

Ik heb uw voorstel voorgelegd aan de Nationale Bewegwijzeringsdient (voorheen ANWB) met de vraag in hoeverre het kunstwerk "in de weg staat" wanneer de bewegwijzering uit het midden van de rotonde wordt geplaatst.
Als zij dat niet bezwaarlijk vinden kunnen we zoeken naar een geschikte plek binnen de obstakelvrije zone van het middeneiland van de rotonde. 
Te allen tijde moet woren voorkomen dat de mast in de aanrijdrichting van de zijtak(ken) wordt gesitueerd en een gevarenpunt vormt voor bestuurders die om welke reden dan ook rechtdoor rijden.

Tot zover,
vriendelijke groet,
Peter Rijnbeek
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten