maandag 9 november 2015

Onthulling kunstwerk bijna rond

In het filmpje (https://www.youtube.com/watch?v=oyFPz0gZa6o) ziet u het project Rotondekunst Ouderkerk over het kunstwerk in de vorm van een replica van de kerktoren van Ouderkerk a/d IJssel. Uitgevoerd in staal en te plaatsen op de rotonde van de provinciale weg N210 afslag Ouderkerk a/d IJssel. Dit project wordt door lokale ondernemers uitgevoerd en is met crowdfunding gefinancierd. 

Er komt heel wat kijken bij het in gang zetten van de bouw van het kunstwerk en het organiseren van de installatie en onthulling van het Kunstwerk op de Rotonde.

Op dinsdag 3 november is met de Rayonopzichter Wim van Ommen en de Verkeersmanager Tim Uitdenhaag, beiden van Provincie Zuid Holland in vergadering met Mark Borreman van Arma Infra en ondergetekende gesproken over de tijdelijke verkeersmaatregelen tijdens de grondverzet, installatie, groenvoorziening en onthulling. Termen als verkeersplein figuren, luxewagens, Onderbord J37, schildjes en BRLers zijn aan mijn woordenschat toegevoegd. 
Mondeling is akkoord gegaan met de voorgestelde activiteiten volgens plattegrond uitgevoerd door Arma Infra, AR Transport, Ballast Nedam en op de dag van onthulling door BRL verkeersregelaars.

Nog op 3 november ook akkoord met Ballast Nedam over de plaatsing van de noodzakelijke verkeersborden bij de rotonde en aan de Parallelweg.

Ballast Nedam was bereid de officiƫle aanvraag bij de Provincie te doen van een Technische Verkeers Maatregel voor het verkeersplein, dat moet immers door een BRL gecertificeerd bedrijf gebeuren.

Daarnaast heb ik een melding klein evenement bij de gemeente Krimpenerwaard, afdeling handhaving en toezicht, omgezet naar een aanvraag vergunning groot evenement, de onthulling op de rotonde met publiek is volgens de gemeente 'groot' vanwege 'openbare weg' met kans op veel publiek. Gevolg is dat EHBO, evenementen verkeersregelaars, arts en wijkagent ook door mij ingeschakeld worden.

Op 4 november bezochten wethouder Lavinja Sleeuwenhoek, cultuur van gemeente Krimpenerwaard, en beleidsmedewerker Toiny Fischer, met ons de voortgang bij Vis Staalbouw en de Dorpskerk van Ouderkerk aan den IJssel, met een rondleiding door Nico Holdermans. Jan Trouwborst, fotograaf, heeft alles vastgelegd.
Laswerk kerktoren praktisch klaar, Lavinja Sleeuwenhoek (l), Louky Scheltema (r)


Uitgebreide toelichting in Dorpskerk Ouderkerk, van l n r: Nico Holdermans, Louky Scheltema, Lavinja Sleeuwenhoek, Toiny von Fischer, Eduard Duijnstee.

Voor meer informatie: Louky Scheltema scheltema@kunstwaard.nl, mobiel 06-44540232



1 opmerking:

  1. Get the financing you need to help your business grow,Home finance, Business finance,Personal finance, Company finance, Student finance,Email: capitallendinghelpdesk@gmail.com
    ==============================================================================================================================
    Ontvang de financiering die u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien, Home finance, Business finance, Personal finance, Company finance, Student finance, Email: capitallendinghelpdesk@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen